20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπακς: Τους έσωσε ο Αντετοκούνμπο (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δυσκολεύτηκαν, αλλά κέρδισαν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 96-89 στο «Fiserv Forum», με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται επιθετικά.

Ο Έλληνας διεθνής τελείωσε με 21π., δεκαεννέα ριμπάουντ, εφτά ασίστ, δύο κλεψίματα και τέσσερα κοψίματα, ενώ επίσης «διπλός» με 17π. και δεκατρία ριμπάουντ ήταν ο Μπόμπι Πόρτις, 16π. με οκτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ είχε ο Κρις Μίντλετον και 12π. ο Τζορτζ Χιλ. Ο Τζρου Χόλιντεϊ έμεινε στους 10π. με 4/11 σουτ εντός παιδιάς. Δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, όπως και οι Μπρουκ Λόπεζ, Ντόντε Ντι Βιντσέντζο. O Γιώργος Καλαϊτζάκης έπαιξε με τους Ουισκόνσιν Χερντ στην G-League.

https://www.youtube.com/watch?v=ywKeHmFW2sc

https://www.youtube.com/watch?v=DEGw9TSToGY

Ο Σάι Τζίλτζιους-Αλεξάντερ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «βροντών», με 17π., αλλά στο τέλος έχασε κρίσιμα σουτ, με τα οποία η ομάδα του διεκδικούσε τη νίκη. Είχε, ακόμα, έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ. Double double έκανε ο Τζος Γκίντεϊ με 14π. και δώδεκα ριμπάουντ, άλλους 14π. με εννέα ριμπάουντ είχε ο Μάικ Μουσκάλα και από 10π. οι Λου Ντορτ και Τάι Τζερόμ. Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αγωνίστηκε για 11.47’, με απολογισμό 7π., δύο ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ κι ένα λάθος.

https://www.youtube.com/watch?v=Fyvl-Zsnlj0

https://www.youtube.com/watch?v=0TxX3KmELEY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ