14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπακς: Στο κυνήγι της δεύτερης θέσης (vids)

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψαν οι Μιλγουόκι Μπακς, επιβλήθηκαν με 114-102 των Ορλάντο Μάτζικ στο «Fiserv Forum» και εξακολουθούν να ελπίζουν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Ανατολή στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε με 27π., δώδεκα ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τρία κλεψίματα, ο Ντόντε Ντι Βιντσέντζο είχε άλλους 19π., ο Μπρουκ Λόπεζ 17π. και ο Κρις Μίντλετον 11π., εφτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ «διπλός» με 10π. και δεκαπέντε ριμπάουντ ήταν ο Μπόμπι Πόρτις και στους 15π. με 5/15 σουτ εντός παιδιάς έμεινε ο Τζρου Χόλιντεϊ.

https://www.youtube.com/watch?v=5WCyNMZSXLM

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίστηκε για μόλις 0.48’ χωρίς να «γράψει» κάτι στη στατιστική του, χρεώθηκε με τεχνική ποινή από τους διαιτητές για διαμαρτυρία του σε χτύπημα του Μο Βάγκνερ στον αδερφό του. Ο Γερμανός φόργουορντ/σέντερ τραυμάτισε άθελά του τον «Greek Freak», σε αιφνιδιασμό, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να σωριαστεί στο παρκέ. Ο κόουτς Μάικ Μπουντενχόλζερ πήρε άμεσα τάιμ άουτ, φανερά εκνευρισμένος. Από την πλευρά του, ο 28άχρονος φόργουορντ θα κληθεί, τώρα, να πληρώσει πρόστιμο ύψους 2.000 δολαρίων.

https://www.youtube.com/watch?v=0uqXK6J36Fc

Ο Κόουλ Άντονι με 18π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των ηττημένων, ο Βάγκνερ είχε 17π. και δεκατρία ριμπάουντ, ο Ουέντελ Κάρτερ Τζ. 8π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ και ο Αρ Τζέι Χάμπτον 11π. και πέντε ασίστ. Δεν αγωνίστηκαν οι Μο Μπάμπα, Τέρενες Ρος, Μαρκέλ Φουλτζ, Τσούμα Οκέκε, Ότο Πόρτερ, Τζέινς Ένις, Μάικλ Κάρτερ-Οίλιαμς και Τζόναθαν Άιζακ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ