22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπακς – Σανς 127-128: Ο Γιάννης δεν ήταν αρκετός (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχώρισε για μία ακόμη φορά, αλλά δεν ήταν αρκετό για να φτάσουν οι Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη. Η απουσία του από την παράταση έδωσε το δικαίωμα στους Φίνιξ Σανς να φτάσουν στο τελικό 127-128. Τη... χαριστική βολή έδωσε μία ελεύθερη βολή από τον Ντέβιν Μπούκερ με 0.3'' να απομένουν για το τέλος του αγώνα.

Ο Greek Freak αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι 48'' μετά την έναρξη της παράτασης. Έπαθε μία κράμπα και ο προπονητής του, όπως εξήγησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, προτίμησε να μην ρισκάρει αφήνοντάς τον στο παρκέ: "Έπαθε κράμπα και θεωρήσαμε πως θα ήταν καλύτερο να μην ξαναμπεί στο παιχνίδι", είπε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ για να προσθέσει, αναφερόμενος και στο φινάλε του αγώνα: "Με δεδομένα τα προβλήματα που είχε με το γόνατο, δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε, ήταν κάτι που δεν το θέλαμε. Στο φινάλε του αγώνα ο Πι Τζέι Τάκερ χρεώθηκε με φάουλ στον Μπούκερ. Οι διαιτητές μου είπαν πως είναι φάουλ και δεν μου έδωσαν καμία εξήγηση".

Ο Αντετοκούνμπο ως την ώρα που αναγκαστικά άφησε το γήπεδο είχε 33 πόντους (9/10 1π., 12/21 2π.), οχτώ ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο και μία τάπα.

 

Ο Κρις Μίντλετον ακολούθησε με 26 και ο Τζρου Χολιντέι 25. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για μόλις ένα λεπτό.

Ο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος έδωσε και τη νίκη στους Σανς σημείωσε 24 πόντους, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν οι Κρις Πολ (22π., 13 α.), Μάικαλ Μπρίντζες (21π.) και Ντεάντρε Έιτον (20π., 13ρ.).

O ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε για τον τραυματισμό του πως ήταν μια απλή κράμπα και πως θα πρέπει να πίνει περισσότερα υγρά για να τις αποφεύγει στο μέλλον.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ