24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπακς: Ο Γιάννης θα παίξει, οι Σέλτικς θα… λείπουν!

Οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχονται τους Μπόστον Σέλτικς στο Fiserv Forum απόψε (21.30, Cosmote Sport4). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι εκεί, αλλά η ομάδα των Σέλτικς θα είναι μάλλον... αγνώριστη.

Ο Αντετοκούνμπο πήρε το ΟΚ μόλις χθες, βγήκε από το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα αγωνιστεί απόψε μετά από πέντε αγώνες από τους οποίους απουσίασε. Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα έχει στη διάθεσή του και τον Μπόμπι Πόρτις, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί ο Ντόντε Ντι Βιντσέντζο.

Οι Μπόστον Σέλτικς από την άλλη δεν είχαν και τόσο ευχάριστα νέα. Δεν υπολογίζονται οι Γκραντ Ουίλιαμς, Τζος Ρίτσαρντσον, Άρον Νέσμιθ, Σι Τζέι Μάιλς, Τζάστιν Τζάκσον, Σαμ Χάουζερ, Ενές Καντέρ και Μπρούνο Φερνάντο, ενώ την τελευταία στιγμή προστέθηκε στη λίστα των παικτών που μπήκαν στο υγειονομικό πρωτόκολλο και ο Ντένις Σρέντερ. Ο Ίμε Ουντόκα θα πρέπει να περιμένει ως την τελευταία στιγμή να δει αν μπορεί να υπολογίζει στους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Αλ Χόρφορντ, Ρομέο Λάνγκφορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ, Μάρκους Σμαρτ και Μπρόντρικ Τόμας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ