21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπακς: Εκκένωση και πρόωρο φινάλε (vids)

Επεισοδιακό αποδείχθηκε το πρώτο φιλικό των Μιλγουόκι Μπακς στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ.

Τα «ελάφια» γνώρισαν την ήττα με 87-77 από τους Μέμφις Γκρίζλις, στο «FedExForum», ωστόσο ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε τρία δωδεκάλεπτα, αντί για τέσσερα. Ο συναγερμός της εγκατάστασης ήχησε για φωτιά, ύστερα από σπίθα σε χώρο στον οποίο δεν υπήρχε πρόσβαση, με αποτέλεσμα το κλειστό να εκκενωθεί και το φιλικό να ολοκληρωθεί πριν από το προβλεπόμενο. Αν και αποδείχθηκε γρήγορα πως δεν υπήρχε λόγος κινδύνου εξαιτίας πυρκαγιά ούτε οι παίκτες ούτε οι φίλαθλοι επέστρεψαν για να συνεχιστεί ο αγώνας.

https://www.youtube.com/watch?v=Q8fi5Wd2vvU

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε βασικός και σε 18.41’ είχε 4π., δύο ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κόψιμο κι ένα λάθος.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, είχε 0/2 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, μία ασίστ, αλλά κι ένα λάθος, σε 21.27’. Εκτός έμειναν και οι Τζρου Χόλιντεϊ, Κρις Μίντλετον, Μπόμπι Πόρτις και Ντόντε Ντι Βιντσέντζο, με τον Τζόρνταν Νουόρα να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 16π., τον Μπρουκ Λόπεζ να έχει 9π. και εφτά ριμπάουντ και τον Γκρέισον Άλεν 13π.

https://www.youtube.com/watch?v=9ZCwIeW7Gzc

Ο Τζα Μοράντ με 27π. ηγήθηκε των «αρκούδων». Άλλους 14π. είχε ο Ντι Άντονι Μέλτον και «διπλός» με 11π. και δέκα ριμπάουντ ήταν ο Στίβεν Άνταμς, ενώ ο Τζάρεν Τζάκσον Τζ. συνείσφερε 7π. και ισάριθμα ριμπάουντ, μαζί με τέσσερα κοψίματα. Δεν αγωνίστηκαν οι Ντίλον Μπρουκς, Μπράντον Κλαρκ, Τζάρετ Κάλβερ και ο πρώην παίκτης των φιλοξενουμένων, Σαμ Μέριλ.

https://www.youtube.com/watch?v=ahlOFxsau5Y

https://www.youtube.com/watch?v=GD5x-z1C2IE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ