21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπακς: Είχαν Μίντλετον και Χόλιντεϊ, όχι Γιάννη (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς αγωνίστηκαν για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς το Γιάννη Αντετοκούνμπο, που βρίσκεται στο πρωτόκολλο κορονοϊού, αλλά αυτό δεν τους επηρέασε απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς.

Τα «ελάφια» κέρδισαν με 102-95 μες στο «American Airlines Center» τους Τεξανούς, οι οποίοι στερήθηκαν των υπηρεσιών του Λούκα Ντόντσιτς και του Κρίσταπς Πορζίνγκις. Ο Κρις Μίντλετον τελείωσε με 26π., πέντε ριμπάουντ και εφτά ασίστ, ο Τζρου Χόλιντεϊ με 24π., εφτά ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ενώ 22π. με οκτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ είχε ο Ντε Μάρκους Κάζινς και 9π. με οκτώ ριμπάουντ ο Πατ Κόνατον. Δεν αγωνίστηκε ούτε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

https://www.youtube.com/watch?v=cMxJZ3MAwIc

https://www.youtube.com/watch?v=zD1r_zxq_zo

Ο Τζέιλεν Μπράνσον με 19π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, έχοντας και οκτώ ασίστ. Από 12π. έβαλαν οι Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ και Ντουάιτ Πάουελ και «διπλός» με 10π. και δεκατρία ριμπάουντ ήταν ο Στέρλινγκ Μπράουν. Προσπάθησε να δώσει λύσεις και ο Μαρκίς Κρις (13π., πέντε ριμπάουντ), ωστόσο οι «Μαβς» γνώρισαν την τρίτη ήττα τους στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους.

https://www.youtube.com/watch?v=XIKg-X3tnGg

https://www.youtube.com/watch?v=IKST8Wy0YM8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ