23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπακς: «Διπλός» ο Γιάννης, αήττητοι οι Μάβερικς (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να… φρενάρουν τους Ντάλας Μάβερικς, παρά την καλή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με 26π. και δέκα ριμπάουντ.

Τα «ελάφια» γνώρισαν την ήττα με 114-103 από τους Τεξανούς μες στο «Fiserv Forum» και υποχώρησαν στο 1-4 στα φετινά φιλικά προετοιμασίας, πριν από την έναρξη της νέας σεζόν στο ΝΒΑ. Οι «Μαβς» ολοκλήρωσαν αήττητοι, με 4-0. Ξεκουράστηκαν οι Λούκα Ντόντσιτς, Κρίσταπς Πορζίνγκις και Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ.

https://www.youtube.com/watch?v=c1FpAhoNZeY

Ο Τζέιλεν Μπράνσον αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των νικητών με 17π. κι είχε ακόμα έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Ο Ντουάιτ Πάουελ τελείωσε με 12π., ο Στέρλινγκ Μπράουν με 11π., πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ο Τρέι Μπερκ με 14π. και πέντε ριμπάουντ και ο Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ με 7π., ισάριθμα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=7o6yq869vT0

Οι Κρις Μίντλετον, Μπόμπι Πόρτις, Ντόντε Ντι Βιντσέντζο και Ρόντνεϊ Χουντ απουσίασαν από πλευράς γηπεδούχων. Από 13π. σκόραραν οι Γκρέισον Άλεν και Πατ Κόνατον, 15π. είχε ο Τζόρνταν Νουόρα και 10π. με τέσσερα κοψίματα ο Μπρουκ Λόπεζ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 4π., δύο ριμπάουντ και τρεις ασίστ και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης 2π. κι ένα κλέψιμο.

https://www.youtube.com/watch?v=eyU1UH44-3c



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ