17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπακς: Άχαστος ο Γιάννης, ήττα από τους Ράπτορς (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετώπισαν για τρίτη φορά φέτος τους Τορόντο Ράπτορς και γνώρισαν και πάλι την ήττα, αυτήν τη φορά με 103-96 μες στο «Fiserv Forum».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχασε ούτε μία βολή, καθώς είχε 17/17, μαζί με 5/14 δίποντα και 1/3 τρίποντα (30π., έξι ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κοψίματα). Ο Γκρέισον Άλεν τελείωσε με 18π., ο Κρις Μίντλετον με 16π., τέσσερα ριμπάουντ, πέντε ασίστ, τρία κλεψίματα και δύο τάπες και ο Μπόμπι Πόρτις με 11π. και ισάριθμα ριμπάουντ. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Από τους «πτερόσαυρους» ο Πασκάλ Σιάκαμ ήταν «τριπλός» με 30π., δέκα ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ο Πρίσιους Ατσιούα έκανε double double με 14π. και δέκα ριμπάουντ, ο Ο Τζι Ανουνόμπι είχε 24π. και οκτώ ριμπάουντ, ο Φρεντ Βαν Βλιτ 17π. και εφτά ασίστ και ο Κρις Μπουσέρ 15π. και εφτά ριμπάουντ.

Έτσι, οι Καναδοί επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες, αναγκάζοντας τα «ελάφια» στην τρίτη ήττα τους στους τελευταίους τέσσερις αγώνες τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ