17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπακαλάρος : «Τιμή μου να είμαι ενεργό μέλος του Προμηθέα»

Σε νέα εποχή μπήκε ο Προμηθέας Πατρών, με τον Κώστα Μπακαλάρο να αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο, και το διοικητικό σχήμα να ανανεώνεται.

Ο πολύπειρος παράγοντας,με δράση στα αθλητικά δρώμενα της Πάτρας (πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και της Ολυμπιάδας Πατρών), τοποθετήθηκε πρώτος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την παρουσίαση του νέου σχήματος, και στην δήλωση του ανέφερε πως νιώθει μεγάλη τιμή για που γίνεται ενεργό μέλος του Προμηθέα, και πως στόχος του είναι να προσφέρει στους νέους της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Κώστας Μπακαλάρος (Νέος Πρόεδρος ΚΑΕ Promitheas Patras BC) : "Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την Οικογένεια του Προμηθέα γι’ αυτή τη μεγάλη τιμή να γίνω ακόμα πιο ενεργό μέλος της. Θέλω να τονίσω πως ό,τι κάνουμε είναι για το καλό της πόλης. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε κάτι στους νέους αυτής της πόλης, η δική μου πορεία και ενασχόληση με τον αθλητισμό είχε πάντα αυτό το σκοπό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πάει η ομάδα πολύ καλά".

Στην ερώτηση για τον πιθανό τίτλο της σημερινής συνέντευξης τύπου ο νέος Πρόεδρος, Κώστας Μπακαλάρος πρότεινε το: «Η Οικογένεια του Προμηθέα μεγαλώνει», προσθέτοντας: "Εμείς αποδεχτήκαμε τη πρόσκληση, και ο Οργανισμός μεγαλώνει, είναι μια κίνηση που θα φέρει ακόμα θετικότερα αποτελέσματα», ενώ ο Βαγγέλης Λιόλιος, πρόσθεσε: «ο Προμηθέας ενηλικιώνεται. Υπάρχουν άνθρωποι που τον βοηθούν να πετάξει, νέοι άνθρωποι, που θα μας πάνε σε καλύτερα μονοπάτια και ο Σύλλογος θα μεγαλώσει και άλλο".

Το λόγο, στη συνέχεια, πήρε ο πρώην Πρόεδρος της ΚΑΕ (και νυν μέλος του ΔΣ κι εκπρόσωπος του Προμηθέα στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε), Χρήστος Μήλας, που ανέφερε τα εξής: "Σημαντικοί άνθρωποι της πόλης έρχονται μαζί μας να συνεχίσουμε κάτι που θεωρώ πως προσπαθήσαμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν είναι κάτι που το κάνουμε εύκολα στον Προμηθέα, αλλά όταν κάποιοι άνθρωποι μας έχουν δείξει ότι θέλουν να βοηθήσουν και να προσφέρουν, είναι μεγάλη μας τιμή να τους καλωσορίζουμε στην παρέα μας. Αυτή η παρέα μεγαλώνει, βάζουμε τις βάσεις και δημιουργούμε τις συνθήκες για ν’ αλλάξουμε επίπεδο. Θέλουμε να κάνουμε βήματα παραπάνω. Φιλοδοξώ να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές με τον Προμηθέα και αυτές οι κινήσεις απεικονίζουν τι θέλουμε να κάνουμε, κάτι που θα φανεί πιο έντονα τον ερχόμενο καιρό. Είμαστε χαρούμενοι γιατί έρχονται κοντά μας άνθρωποι με με τεράστια εμπειρία και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν για να πετύχουν στους ρόλους τους. Τα επόμενα χρόνια θα δούμε στον Προμηθέα, πολύ ωραία πράγματα".

Aκολούθως μίλησε το νέο μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ και ιδιοκτήτης της εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΪΑΣ», Σοφοκλής Μπίτας, που δήλωσε τα εξής: "Πριν από 2 εβδομάδες μου έγινε η πρόκληση-πρόσκληση για να μπω στην ομάδα του Προμηθέα. Το σκέφτηκα καλά, γιατί είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να σταθμίζω τα πράγματα και δεν απάντησα αμέσως. Όπως ξέρετε οι περισσότεροι, είμαι μπασκετικός και ήμουν για πολλά χρόνια στο Γλαύκο. Όταν κάναμε το συμβούλιο  κατάλαβα πως εδώ, αυτή η ομάδα είναι μια παρέα, όπου αργά, αλλά σταθερά, προστίθενται και νέα πρόσωπα κι ένιωσα πως πρέπει κι εγώ να γίνω κομμάτι αυτής της ομάδας. Ο Προμηθέας είναι ένας υγιής οργανισμός που διευρύνεται, μεγαλώνει και τον χρειαζόμαστε".

Τις αρχικές τοποθετήσεις έκλεισε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Θανάσης Τριανταφυλλίδης: "Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να σταθώ στον Χρήστο Μήλα. Ο άνθρωπος αυτός έχει δώσει τα πάντα στην ομάδα, δουλεύοντας σκληρά για το καλό του Προμηθέα. Είναι ο πρώτος πρόεδρος της ΚΑΕ και με την βοήθεια των υπολοίπων έφτασε σε δρόμους που δε είχαμε φανταστεί ποτέ όταν ξεκινούσαμε. Τώρα, το αποτύπωμα μεγαλώνει με την προσθήκη 2 ακόμα επιχειρηματιών από την Πάτρα και η Οικογένεια μας διευρύνεται και δυναμώνει".

Σε ερώτηση για τις αναμνήσεις από την παρουσία του στον πάγκο και τ’ αποδυτήρια ο Θανάσης Τριανταφυλλίδης είπε πως είναι πάρα πολλές και όλες όμορφες: "Θα μπορούσα να πω πολλά για παίκτες που έπαιξαν κι έδωσαν το 110% άρρωστοι, ή με τραυματισμό, για την αυταπάρνηση των αθλητών, για την πίστη και την εμπιστοσύνη του Μάκη Γιατρά στους παίκτες του, για την δύναμη της ομάδας, που ήταν μια γροθιά. Δεν μπορείς να τα χτίσεις, να τα φτιάξεις αυτά. Δεν φτιάχνεται κάποιος σαν τον προπονητή του Προμηθέα, τον Μάκη Γιατρά, με αυτή την αγάπη και το πάθος για την ομάδα και τους παίκτες του και το μπάσκετ. Να προσθέσω και κάτι άλλο, όμως, με την ίδια και περισσότερη αγάπη θυμάμαι και τις εμπειρίες από τα τμήματα μίνι, παμπαίδων ή το παιδικό. Δεν είναι, μόνο, η πρώτη ομάδα. Ίδια συγκίνηση έχει και κάθε παιχνίδι των νεαρών αθλητών μας, η αγωνία αν θα μπει το καλάθι, η διάθεση για μια καλή άμυνα, ο πανηγυρισμός στην νίκη και η στιγμιαία απογοήτευση στην ήττα. Και αυτά είναι το μπάσκετ και ο Προμηθέας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ