20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόεδρος ο Κώστας Μπακαλάρος στην νέα εποχή του Προμηθέα

Με ένα "βαρύ" επιχειρηματικό όνομα να βγαίνει στο προσκήνιο μετά από την προηγούμενη ουσιαστική συνεισφορά του στην ΚΑΕ και με την "ομπρέλα" του Βαγγέλη Λιόλιου να εγγυώνται την ακόμα πιο λαμπερή συνέχεια, ο Προμηθέας περνάει στην νέα εποχή του την οποία και θα την παρουσιάσει αναλυτικά σε λίγη ώρα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Ο Κώστας Μπακαλάρος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ, ο Θανάσης Τριανταφυλλίδης διευθύνων σύμβουλος, , ο Χρήσατος Μήλας παραμένει ο εκπρόσωπος του Προμηθέα στον ΕΣΑΚΕ, ενώ η νέα είσοδος στο συμβούλιο είναι του Πατρινού επιχειρηματία Σοφοκλή Μπήτα.

Η απόφαση του Βαγγέλη Λιόλιου να ασχοληθεί ενεργά με την ΕΟΚ της οποίας θα διεκδικήσει την προεδρία, έφερε αυτό το "ανακάτεμα" στην διοικητική διάρθρωση του Προμηθέα, το οποίο πάντως μόνο τυπικό δεν είναι.

Ο Κώστας Μπακαλάρος είναι ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας ο οποίος έχει εμπλακεί επί μακρώ με τον αχαϊκό αθλητισμό αφού είχε ενεργό ρόλο και στην ποδοσφαιρική Παναχαϊκή. Τα τελευταία χρόνια το όραμα του Προμηθέα τον ενέπνευσε και συμμετείχε ενεργά, όμως πλέον παίρνει την μπαγκέτα στα χέρια του για να διοικήσει.

Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι ότι περνάνε στο τρίτο στάδιο, μετά την... εμφάνιση στο προσκήνιο και την καθιέρωση, αυτό της... εκτόξευσης. Και όπου τους βγάλει...

Περισσότερα σε λίγο....



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ