20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπέντιλ: “Φυσικά και έχουμε κίνητρο”

Ο Μπεν Μπέντιλ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη σημερινή media day στο ΟΑΚΑ για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι "πράσινοι" υποδέχονται στην Αρμάνι Μιλάνο,η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα play offs της διοργάνωσης. Τα όσα είπε ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις του προπονητή του, Όντεντ Κάτας.

"Δεν ξέρω αν ήταν πισωγύρισμα η ήττα μας από την Μπασκόνια", δήλωσε ο Μπέντιλε και πρόσθεσε: "Σίγουρα, δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έπρεπε να ήμασταν πιο επιθετικοί. Θα μάθουμε από αυτό. Η Μπασκόνια ήταν καλύτερη χθες. Θα μάθουμε και θα βελτιωθούμε".

Για το κίνητρο του Παναθηναϊκού απέναντι σε ομάδες σαν την Μπασκόνια και την Αρμάνι Μιλάνο δήλωσε: «Φυσικά και έχουμε κίνητρο. Σε τελική ανάλυση, αγωνιζόμαστε στην Euroleague και είμαστε επαγγελματίες. Θέλουμε να κερδίζουμε για εμάς, τους οπαδούς και την ομάδα. Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν, δεν μπορούμε να σταματήσουμε τώρα. Η Αρμάνι είναι στο δικό της κυνήγι, αλλά δεν μπορούμε να τους κάνουμε εύκολη του δουλειά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ