20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπάτλερ: «Εδώ ανήκω, θα επιστρέψουμε καλύτεροι» (vids)

Οι Μαϊάμι Χιτ δεν κατάφεραν στους τελικούς του ΝΒΑ απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά ο Τζίμι Μπάτλερ κοιτάει μπροστά.

«Είχα πει πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και δεν τήρησα το λόγο μου. Δεν έκανα τη δουλειά μου, αλλά θα πρέπει να το κάνω στο μέλλον. Μακάρι να τα είχαμε καταφέρει, για την πόλη και την ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος για την πορεία μας», τόνισε αρχικά ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ.

Αναφερόμενος στο μέλλον, συμπλήρωσε: «Εδώ ανήκω, λατρεύω να είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους συμπαίκτες και να παλεύουμε μαζί. Δεν θα το αντάλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Εάν έπρεπε να περάσω τρεις μήνες με κάποιους, θα ήταν με αυτούς. Η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο. Θα μάθουμε από ό,τι συνέβη φέτος και θα επιστρέψουμε καλύτεροι. Θα επιστρέψουμε, να είστε σίγουροι. Αυτό λέμε όλοι στα αποδυτήρια. Όλα τα παιδιά θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις και να αρχίσουμε να δουλεύουμε για αυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=_Rk-ZlvCr_c

Ο Γκόραν Ντράγκιτς που αγωνίστηκε στον έκτο τελικό σφίγγοντας τα δόντια, αφού προερχόταν από τραυματισμό στο πέλμα, ανέφερε: «Οι ελπίδες να παίξω δεν ήταν πολλές, αλλά το πάλεψα. Έκανα όσες θεραπείες μπορούσα. Δεν ένιωθα καλά, αλλά ήθελα να είμαι εκεί. Οι τελευταίες ημέρες για εμένα ήταν κόλαση. Να θες να βοηθήσεις την ομάδα σου και να μην μπορείς να παίξεις στους τελικούς… Χρειαζόμουν χρόνο, αλλά αυτός δεν υπήρχε».

Για την ήττα τους στους τελικούς, με 4-2, σχολίασε: «Παλέψαμε, αλλά οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν καλύτεροι. Θα θυμόμαστε για πάντα αυτές τις στιγμές και θα προσπαθήσουμε του χρόνου να είμαστε ακόμα καλύτεροι».

https://www.youtube.com/watch?v=VgFqt-BKIUc

Τον 35άχρονο γκαρντ αποθέωσε, από την πλευρά του, ο Έρικ Σπoέλστρα. «Ήταν τρελό που βγήκε κι έπαιξε. Δεν έπρεπε να το κάνει. Όμως, από την ημέρα που τραυματίστηκε μού έστειλε μήνυμα τα ξημερώματα και μου έλεγε να μην τον… ξεχάσω. Μας παρακαλούσε να παίξει, παρότι οι γιατροί το απέκλεισαν. Αυτό δείχνει το χαρακτήρα του, πόσο θέλει να προσφέρει στην ομάδα. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και άνθρωπος και είναι τιμή μου να είμαι προπονητής του».

https://www.youtube.com/watch?v=YtoAk1G4mvw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ