29.6 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Μπάγερν : Θέλει Τρινκιέρι και την επόμενη σεζόν

Η Μπάγερν αποτελεί την πρώτη Γερμανική ομάδα που προκρίθηκε στα πλέι οφς στην ιστορία της Ευρωλίγκας, και αυτό σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο από διοίκηση των Βαυαρών.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Χέρμπερτ Χάινερ, σε δηλώσεις του ανέφερε πως βασικός στόχος της Μπάγερν είναι να καταφέρει να κρατήσει τον Αντρέα Τρινκιέρι στο Μόναχο :

«Πέρσι ήμασταν 17οι, τώρα κερδίσαμε θέση στην οκτάδα. Ανανεώσαμε την ομάδα, είχαμε νέο προπονητή και με χαμηλό μπάτζετ φτάσαμε σε ένα μεγάλο επίτευγμα. Το ταξίδι μας δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει ν κερδίσουμε τρόπαια, να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», για να συνεχίσει:

«Στην αρχή είπαμε να δούμε πως θα κυλήσει η συνεργασία μας σε βάθος ενός χρόνου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μας αρέσει η δουλειά του Τρινκιέρι. Δουλεύει με πάθος και με έμφαση στην λεπτομέρεια. Έχω την εντύπωση ότι του αρέσει η ζωή εδώ και νομίζω πως σύντομα θα συναντηθούμε για να μιλήσουμε και για την επόμενη σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε κάνει την καλύτερη επλογή. Βλέπουμε ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα, δεν παρατά κανένα παιχνίδι και παίζει όμορφο μπάσκετ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ