21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μούρτος και Κώττας στα “ραντάρ” της Λάρισας

Στην Λάρισα βάζουν μπροστά τις μηχανές για την χρονιά της εδραίωσης στην Basket League, με τον Νέστορα Κόμματο που έχει αναλάβει από τον Θοδωρή Ριζούλη να "τρέξει" το αγωνιστικό τμήμα να φτιάχνει την "ατζέντα" του. Ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης και στενός συνεργάτης του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ θέλει να διερευνήσει την αγορά και να είναι έτοιμος να συζητήσει με τον προπονητή όταν έρθει η ώρα των ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. 

Το θέμα του προπονητή είναι και το πρώτο σε προτεραιότητα, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να είναι σε στάση αναμονής για την τελική επαφή, όπου και θα του αναλυθεί το συνολικό μπάτζετ, οι στόχοι και οι επιθυμίες για να αποφασιστεί από κοινού το μέλλον της πετυχημένης μέχρι τώρα συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Κόμματος, λοιπόν, με προσανατολισμό την ύπαρξη ενός ισχυρού ελληνικού κορμού που θα έχει ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα δύο περιπτώσεις. Του Σπύρου Μούρτου που έκανε δύο πολύ καλές χρονιές με τον Ηφαιστο, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από τα μπασκετικά δρώμενα και του Θωμά Κώττα που έχει δείξει και στον Χολαργό και στον Ιωνικό ότι είναι μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα καλάθια και ψάχνει την χρονιά της... απογείωσης στην καριέρα του.

Οσο κι αν ακόμα είναι νωρίς για ουσιαστικές κινήσεις, οι δύο παίκτες έχουν χαρακτηριστεί ως προτεραιότητες και θα είναι από τους πρώτους με τους οποίους θα γίνουν συγκεκριμένες συζητήσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ