17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μουράτος: «Δύο καμπανάκια για εμάς»

Το είπε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, το προσυπέγραψε ο Νίκος Γκίκας και δεν διαφώνησε ο Βασίλης Μουράτος. Η Εθνική μας υπέστη μια σκληρή ήττα στην Αγγλία και θα πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση μέχρι το τέλος της προσπάθειας της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

 


Ο γκαρντ του Λαυρίου αναφέρθηκε στον αυριανό (28/11, 17:00) με τη Λευκορωσία αλλά και στο τι… στράβωσε στο Νιούκαστλ: «Η εμφάνιση που κάναμε από το 25’ και μετά κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία δεν αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες, τον κόπο και την ομοιογένειά μας. Χαλαρώσαμε μετά το +15, μας βγήκαν κάποιες συνήθειες που είχαμε ο καθένας προσωπικά, κάναμε κάποια λάθη και ασυναίσθητα βγήκε το εγώ πάνω από το εμείς».

 


Ο Μουράτος αναφέρθηκε στην επιστροφή της Εθνικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Εθνική ομάδα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, μια πολύ μπασκετική πόλη και με μεγάλη ιστορία. Ακούμε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι και χρειαζόμαστε πολύ τον κόσμο μας για να πανηγυρίσουμε μια νίκη που έχουμε ανάγκη».

 


Αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα και στον τρόπο που τον αντιμετωπίζει η «επίσημη αγαπημένη», ο Μουράτος είπε: «Υπάρχει πολύ μεγάλη θέληση, θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να κερδίσουμε τον αγώνα με την Λευκορωσία. Οι αντίπαλοι έχουν οκτώ παίκτες από την ίδια ομάδα, άρα έχουν ομοιογένεια. Στα παράθυρα πρέπει είσαι συνέχεια σε εγρήγορση δεδομένου ότι έχεις ελάχιστες μέρες να προετοιμαστείς. Η νίκη της Λευκορωσίας επί της Τουρκίας είναι για μας καμπανάκι και η εμφάνισή μας στο Νιούκαστλ είναι ακόμη μεγαλύτερο καμπανάκι. Δεν έχουμε δικαιολογία για αύριο και γι’ αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι και παθιασμένοι γίνεται για τη νίκη».

 

Photo Credits Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ