20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γκίκας: «Θα μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια»

Η ήττα στο Νιούκαστλ πλήγωσε πρώτους απ’ όλους τους ίδιους τους Έλληνες διεθνείς που βλέπουν το αυριανό (28/11, 17:00) παιχνίδι με τη Λευκορωσία και τη συνέχεια των προκριματικών του Παγκοσμίου, ως μία ευκαιρία εξιλέωσης.

 


Ο Νίκος Γκίκας που ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία, είπε σήμερα: «Αν και είχαμε λίγο χρόνο θεωρώ πως έχουμε δουλέψει καλά. Ξέρουμε κι αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο κρίσιμο είναι το αυριανό παιχνίδι». Αναφερόμενος στο ματς με τους Βρετανούς, είπε: «Κάναμε μια κακή ήττα και πρέπει να τη διορθώσουμε ξεκινώντας από αύριο. Έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, κάναμε κάποιες κακές επιλογές στην άμυνα, πληρώσαμε όλα όσα δώσαμε και από εκεί και πέρα το μομέντουμ πέρασε στη Μεγάλη Βρετανία. Οι πρώτοι που είμαστε απογοητευμένοι είμαστε εμείς, γιατί ξέρουμε ότι όταν παίζεις για την Εθνική ομάδα πρέπει να κερδίζεις. Είμαστε πεπεισμένοι και… τσαμπουκαλεμένοι ότι θα μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια, να δείξουμε ότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους και ό,τι έγινε ήταν μια κακή παρένθεση».

 

 

Σχολιάζοντας τη συνέχεια της διοργάνωσης, ο γκαρντ του Προμηθέα τόνισε: «Αν είμαστε σοβαροί στα επόμενα ματς, η ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία μπορεί να μη μετρήσει καν. Στα παράθυρα όποιος δεν είναι συγκεντρωμένος μπορεί να χάσει εύκολα. Από εδώ και πέρα πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να πηγαίνουμε ξεκάθαρα για να κερδίζουμε. Η ήττα στο Νιούκαστλ ήταν περισσότερο κομμάτι παικτικό και όχι προπονητή, αλλά σίγουρα η παρουσία του κόουτς Μανωλόπουλου θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε την Κυριακή».

 

Photo Credits Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ