16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μορς: «Κανείς δεν περίμενε να είμαστε εδώ»

Ο προπονητής της «σταχτοπούτας» και γηπεδούχου Αντβέρπ, Ρόελ Μορς ήταν σαφής τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι ήδη επιτυχημένη με την παρουσία της Fina 4.

Παράλληλα θέλει από τους παίκτες του να το διασκεδάσουν και να το ευχαριστηθούν όσο μπορούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 41χρονος προπονητής της διοργανώτριας ομάδας:

«Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν περίμενε ότι θα είμαστε σήμερα εδώ στην αρχή της σεζόν. Η ιστορία αρχίζει από πέρσι όμως και όχι φέτος. Η ιστορία αρχίζει από τότε, που αποκλειστήκαμε στον τρίτο προκριματικό γύρο, πέρσι, από την Ρόζα Ράντομ. Από τότε είμαστε η ίδια ομάδα σχεδόν. Ο πρώτος στόχος μας φέτος ήταν να μπούμε στην κανονική σεζόν και τα καταφέραμε. Τα υπόλοιπα ακολούθησαν. 

Θα ήθελα ο κόσμος να το δει ως μία γιορτή και να το διασκεδάσει. Ως παίκτης που ήμουν θα έλεγα στους δικούς μου παίκτες να το απολαύσουν. Ποτέ δεν ξέρουν τι θα συμβεί, αλλά ίσως να μην έχουν ποτέ ξανά την ευκαιρία να παίξουν σε ένα Φάιναλ Φορ».

Από την πλευρά των παικτών, ο αρχηγός Ντέιβ Τζουτζίνσκι είπε:

«Στόχος μας από την αρχή της σεζόν ήταν να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε βράδυ. Μετά είδαμε ότι μπορούμε και βάλαμε στόχο να μπούμε στα πλει οφς. Τώρα είμαστε εδώ. Έχουμε παιδιά με ταλέντο στην ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ