17.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μοιράζει «Χαμόγελα» ο Κόροιβος

Σπουδαία πρωτοβουλία από τον Κόροιβο, ο οποίος απλώνει την «αγκαλιά» του στα παιδιά του οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» που μεγαλώνουν στο σπίτι της Κυλλήνης.

Το κλειστό του Δήμου Ήλιδας ανοίγει τις πύλες του, για να φιλοξενήσει τα παιδιά στους εντός έδρας αγώνες του ηλειακού συγκροτήματος στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο (09/12, 18.30) ματς με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση: «Η οικογένεια του Κόροιβου αγκαλιάζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα παιδιά που μεγαλώνουν στο σπίτι της Κυλλήνης, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Η ΚΑΕ Κόροιβος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ONE FOR ALL», θα φιλοξενεί σε κάθε αγώνα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας τα παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν στο σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κυλλήνη, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό και να ψυχαγωγούνται παρακολουθώντας τους αγώνες της ομάδας μας στη STOIXIMAN.GR Basket League.

Μία δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απόλυτα ευθυγραμμισμένη με την πάγια φιλοσοφία της ΚΑΕ Κόροιβος να λειτουργεί όχι απλώς ως μία ομάδα, αλλά ως ενεργό κομμάτι της κοινωνίας, και ειδικά να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών και να τους προσφέρει, στο μέτρο του δυνατού, χαρά και χαμόγελο! Με την αφορμή αυτή, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος, κ. Χρήστος Λαγός, δήλωσε: «Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι ένας Οργανισμός που, εδώ και πολλά χρόνια, προσφέρει σπουδαίο έργο σε ένα ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας μας, τα μικρά παιδιά, που έχουν γνωρίσει την άσχημη πλευρά της ζωής. Ο Κόροιβος, από την άλλη, είναι μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι η σκέψη και η δράση του δεν περιορίζεται στα στενά όρια του παρκέ. Έτσι, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά του σπιτιού του Χαμόγελου στην Κυλλήνη να διασκεδάζουν και να ψυχαγωγούνται, με το να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μας, κάνοντας μόνο την αρχή στη φετινή μας συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού».

Εκ μέρους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, ταμίας του Δ.Σ. ανέφερε: «Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που πολλές φορές στο παρελθόν έχει προσφέρει τη βοήθειά του, με διάφορους τρόπους, στο «Χαμόγελο». Χαιρόμαστε για την ενέργεια αυτή, που θα δώσει χαρά στα παιδιά μας. Με τις πρωτοβουλίες και τη θερμή ανταπόκριση που υπάρχει από την πλευρά της ομάδας, προετοιμάζουμε τις επόμενες δράσεις μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ