24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μιχαΐλοβιτς: “Το μπάτζετ της Παρτιζάν είναι 6 εκατομμύρια”!

Η Παρτιζάν έχει δημιουργήσει "ντόρο" γύρω από το εξαιρετικό μεταγραφικό της καλοκαίρι, το οποίο σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ομάδας, Οστόιγια Μιχαΐλοβιτς, όλα αυτά έχουν γίνει χωρίς να αυξηθεί σημαντικά το υπάρχον μπάτζετ!

Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει προχωρήσει σε μία εκ βάθρων αναδιάρθρωση του ρόστερ της, "ποντάροντας" σε παίκτες με όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπως ο Ζακ ΛεΝτέι, ο Κέβιν Πάντερ, ο Ρόντιονς Κούρουκς και ο Αλέξα Αβράμοβιτς, αλλά και φέρνοντας νεαρά ταλέντα όπως είναι οι Άλεν Σμάιλαγκιτς (με προυπηρεσία στο NBA) και Γιαμ Μαντάρ. Όλα αυτά, φυσικά κάτω από τις οδηγίες του θρύλου του μπάσκετ και της προπονητικής στη Σερβία και την Ευρώπη, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όπως είναι λογικό, τέτοιες κινήσεις σε μία ομάδα EuroCup "σήκωσαν" μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσο οφείλονται σε μία απόφαση της Παρτιζάν να εκτοξεύσει το μπάτζετ της με στόχο την επιστροφή στο κορυφαίο επίπεδο.Όμως σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας, Οστόιγια Μιχαΐλοβιτς, στο "24sedam", αυτό δεν ισχύει, καθώς το μπατζετ για τη λειτουργία του μπασκετικού τμήματος παραμένει στα 6 εκατομμύρια ευρώ, όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια!

"Λόγω των ανησυχιών που εκφράζει το κοινό, παρουσιάζω τις πληροφορίες για το μπάτζετ της πρώτης ομαδας, των παικτών των μικρότερων ομάδων αλλά και του τεχνικού επιτελείου, το οποίο είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ! Αυτό παραμένει πάνω κάτω στις τιμές που είχε κυμανθεί και τις προηγούμενες δύο σεζόν. Αλλά κάποιοι δείχνουν να θορυβούνται, οπότε διαδίδουν αριθμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τα Μέσα Ενημέρωσης. Δεν θα μιλήσω ατομικά για μισθούς παικτών, γιατί δεν είναι σωστό για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, αλλά πρέπει να αναφέρω αυτό: Αν τα χρήματα ήταν ο βασικός παράγοντας, η Παρτιζάν δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή του προπονητή και των νέων μας παικτών. Αυτό είναι ξεκάθαρο σε κάθε άνθρωπο που ακολουθεί τα αθλήματα και έχει καλές προθέσεις" θα αναφέρει χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Παρτιζάν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ