20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μιχαήλοβιτς: “Έρχονται σημαντικές μεταγραφές για την Παρτιζάν”

Η Παρτιζάν έχει καταφέρει να ταράξει τα νερά φέτος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η ανακοίνωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία και στη συνέχεια η απόκτηση του Κέβιν Πάντερ και του Ζακ ΛεΝτέι έστρεψαν τα φώτα πάνω της. Ο πρόεδρος της ομάδας έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως έρχονται κι άλλα ποιοτικές μεταγραφές.

Ο Όστογια Μιχαήλοβιτς μίλησε στην Mozzart Sport και τόνισε πως "μπορώ να πω σημαντικές και ποιοτικές μεταγραφές έρχονται στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Θέλουμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα και η φιλοδοξία μας είναι ξεκάθαρη".

Στόχος της Παρτιζάν είναι η παρουσία στην Ευρωλίγκα, από την οποία απουσιάζει από το 2014. Είναι κάτι που μπορεί να πετύχει είτε κατακτώντας τον τίτλο της Αδριατικής Λίγκας ή στον τελικό του EuroCup. Ο Μιχαήλοβιτς πιστεύει πάντως πως η Σερβία δικαιούται δύο θέσεις στην Ευρωλίγκα.

"Πιστεύω πως τόσο η Παρτιζάν, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας αξίζουν μια μόνιμη θέση στην Ευρωλίγκα και αυτό είναι που περιμένω να γίνει στο μέλλον. Βλέποντας τη επενδύει η χώρα μας στο μπάσκετ και σύμφωνα με το τι έχουμε δώσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αξίζουμε τις θέσεις αυτές. Και σύμφωνα με τους παίκτες που έχουμε παράγει. Δεν είναι καλό που η Αδριατική Λίγκα δεν έχει εγγυημένη θέση".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ