20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ 109-107: 1-0 με Μίντλετον σωτήρα! (vids)

Σε ένα παιχνίδι που άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο τα φετινά πλέιοφς, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Μιλγουόκι Μπακς πάλεψαν μέχρι τέλους, όμως η ομάδα του ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει την νίκη και να ανοίξει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν! Παρ'ολίγον μοιραίες οι χαμένες βολές του Γιάννη στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Μιλγουόκι και Μαϊάμι, δύο ομάδες που είχαν ανοικτούς λογαριασμούς από την περσινή σεζόν έδειξαν γιατί περιμέναμε πως και πως την μεταξύ τους κόντρα. Μπορεί το μπάσκετ που παίχτηκε να μην ήταν το καλύτερο, με πολλά εκατέρωθεν χαμένα σουτ, όμως ήταν ένα κλασικό παιχνίδι πλέιοφ Ανατολής. Οι δυο ομάδες βρίσκονταν καθ'όλη τη διάρκεια μαζί στο σκορ και τα τελευταία λεπτά προμηνυονταν δραματικά. Οι Χιτ σημάδεψαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό από ένα μπλέξιμό του με τον Μπαμ Αντεμπάγιο και τον έστελναν στις βολές, και ο Έλληνας σταρ των Μπακς τους δικαίωσε, καθώς όχι μόνο έχανε βολές, αλλά υπέπεσε ακόμα και σε παράβαση 10 δευτερολέπτων πριν τη βολή!

Tελικά, οι χαμένες βολές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στοίχησαν στο Μιλγουόκι, και ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν αυτός που στο ένας με έναν με τον Έλληνα σταρ τιμώρησε τους Μπακς και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Στην παράταση είδαμε μία επανάληψη του τελευταίου δεκαλέπτου. Οι Μπακς είχαν το προβάδισμα, όμως οι Χιτ ήταν αυτοί που έβρισκαν πάντα τις απαντήσεις. Στο +3 των Μπακς, τη λύση βρήκε ένα σουτ του Γκόραν Ντράγκιτς που έφερε στην ισοπαλία τον αγώνα, όμως εκεί ήταν ο Κρις Μίντλετον για να βάλει το σουτ της νίκης και να κάνει το 1-0 για τους Μπακς!

Ο Κρις Μίντλετον ήταν και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, 27 πόντους, ενώ είχε ακόμα 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, σε μία πλήρη εμφάνιση. Από την άλλη, Ντράγκιτς και Ντάνκαν Ρόμπινσον ήταν φοβεροί για το Μαιάμι, έχοντας 25 και 24 πόντους αντίστοιχα. Στους 21 έμεινε ο Γιάννης, έχοντας όμως 18 ριμπάουντ, αλλά και 6 στις 13 βολές.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ