23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μιλάνο καλεί Σκόλα

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις που έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και είχαν ως αποτέλεσμα η Αργεντινή να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο, φαίνεται πως έχουν πείσει τις ομάδες της Ευρωλίγκας ότι ο Λουίς Σκόλα δικαιούται μιας ακόμα ευκαιρίας να παίξει στη διοργάνωση, έστω κι αν οδεύει ολοταχώς προς τα 40 του. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο μάνατζέρ του, που προσπαθεί να του ανοίξει αυτές τις πόρτες, ώστε ο εμβληματικός Αργεντινός να τερματίσει ευδοκίμως τη λαμπρή καριέρα του.

Μετά λοιπόν τη Ρεάλ, ακούγεται πως για τον Σκόλα ενδιαφέρεται και το Μιλάνο, που έχει ένα κενό στους ψηλούς, λόγω του ότι ο Γκουντάιτις θα αργήσει να επιστρέψει μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Αυτό υποστήριξε ο μάνατζέρ του, Κλαούντιο Βιλανουέβα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Reloj de 24 της Αργεντινής:

"Έχω μιλήσει γι' αυτόν με τη Ρεάλ, με μια ιταλική ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα (σ.σ. μόνο το Μιλάνο παίζει στην Ευρωλίγκα) και με την Μπόκα Τζούνιορς. Η Μπόκα τον θέλει και είναι η μόνη ομάδα από την Αργεντινή που ενδιαφέρεται για τον Λούις, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Την τελευταία κουβέντα πάντως την έχει αυτός", είπε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ