21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Με NBAers στην Κίνα η Νιγηρία

Η Νιγηρία άφησε στην άκρη τα προβλήματά της και ανακοίνωσε τους δώδεκα παίκτες που θα την εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άλεξ Νουόρα, κατέληξε στην τελική σύνθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, που θα πάρει μέρος στο μεγάλο φετινό «ραντεβού» στην Κίνα (31/08-15/09). Οι NBAers Τζος Οκόγε (Μινεσότα Τίμπεργουλφς) και Τσιμέζι Μετού (Σαν Αντόνιο Σπερς), ο Έκπε Γιούντο και ο αρχηγός, Ίκε Ντιόγκου, αναμένεται να σηκώσουν στις… πλάτες τους την ομάδα, που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, αλλά εν τέλει θα ταξιδέψει απερίσπαστη στην ασιατική χώρα.

Το τελικό ρόστερ της Νιγηρίας: Βίνσεντ Νάμντι, Τσιμέζι Μετού, Ίκε Ντιόγκου, Ίκε Ιροέγκμπου, Μάικλ Έρικ, Μπέντζαμιν Ούζο, Αλ-Φαρούκ Αμινού, Ζάνα Ταλίμπ, Σταν Οκόγε, Τζόρνταν Νουόρα, Τζος Οκόγε και Έκπε Γιούντο.

Θυμίζουμε πως οι Αφρικανοί έχουν κληρωθεί στο Β’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Γουχάν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Ρωσία, την Αργεντινή και τη Νότια Κορέα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ