23.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Με… το ζόρι ταξίδι ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας ταλαιπωρείται από κορωνοϊό από την περασμένη εβδομάδα, αλλά ταλαιπωρείται και από την Euroleague, η οποία αρνήθηκε να αναβάλει το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Eurocup ανάμεσα στους Πατρινούς και τη Γκραν Κανάρια στην Ισπανία (4/11, 22:00). 

Υπενθυμίζουμε ότι στον Προμηθέα βρέθηκαν τρία θετικά δείγματα τη Δευτέρα (26/10) και ένα ακόμα κρούσμα το Σάββατο (31/10). 

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των νέων τεστ στα οποία υπεβλήθη, αλλά πρέπει να υπακούσει στις οδηγίες της διοργανώτριας αρχής, προκειμένου να μη χάσει το ματς στα χαρτιά και έχει ξεκινήσει ήδη το μακρινό ταξίδι για τα Κανάρια Νησιά με δεκάδα παικτών η οποία και συμπληρώθηκε από εφήβους. 

Όπως γίνεται κατανοητό υπάρχει απορία στο στρατόπεδο του Προμηθέα, αναφορικά με τον τρόπο που χειρίζεται την κατάσταση η Euroleague, η οποία προφανώς πιέζεται και ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους, ώστε να μη μαζεύονται ματς με αναβολές.

Να σημειώσουμε ότι για την εν λόγω αγωνιστική έχουν ήδη αναβληθεί τα παιχνίδια Μπρέσια-Μπουντούτσνοστ (3/11) και Βίρτους Μπολόνια - Λιετκαμπέλις (4/11).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ