17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με το βλέμμα στον Κρόνο ο Παναθηναϊκός (pics)

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με άνεση του Αρκαδίου, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Κρόνο στον Άγιο Δημήτριο (11/11, 17.00).

Το «δύο στα δύο» στο Νότιο Όμιλο της Α2 Γυναικών έκαναν οι «πράσινες» απέναντι στις Κρητικές, στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον προπονητή τους Γιώργο Καντζιλιέρη να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτριών του. Ευχαριστημένη έμεινε και η βοηθός του, Βασιλεία Γκουζίνη, η οποία δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έρχεται ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Είναι μια πρόβα για εμάς, σκεπτόμενοι το επόμενο παιχνίδι, πήραμε μια μεγάλη διαφορά. Συγχαρητήρια και στο Αρκάδι για την προσπάθεια».

Στο ίδιος μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Μαργαρίτας Ακρίβου, η οποία ανέφερε: «Στην αρχή του παιχνιδιού δυσκολευτήκαμε λίγο. Περιμέναμε τη ζώνη, ωστόσο δεν μας πήγαν κάποια σουτ. Στη συνέχεια πήραμε ψυχολογία από την άμυνα που παίξαμε, πήγαμε καλύτερα, πήραμε διαφορά και φθάσαμε στη νίκη. Πλέον, η προσοχή μας είναι στραμμένη στο επόμενο κρίσιμο ματς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ