19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με το ίδιο αεροπλάνο επιστρέφει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρήκε άμεσα λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, με το άσκοπο ταξίδι του στο Βερολίνο για τον εκτός έδρας αγώνα του με την Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος εν τέλει αναβλήθηκε.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενημερώθηκαν για την αναστολή των αναμετρήσεων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου αφότου αφίχθησαν στη γερμανική πρωτεύουσα. Αμέσως κίνησαν τις σχετικές διαδικασίες, ώστε να εξασφαλίσουν την όσο το δυνατόν πιο άμεση επιστροφή της αποστολής στη βάση της, κι εν τέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θα ταξιδέψουν πίσω στη χώρα μας με το ίδιο αεροπλάνο που τους μετέφερε στη Γερμανία.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Ιταλούς, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, αναβλήθηκε από την Πέμπτη (12/03) για την Παρασκευή (13/03) κι άλλαξε έδρα, αφού αντί για το «Mediolanum Forum» ορίστηκε να γίνει στη «Mercedes-Benz Arena». Εν τέλει, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, η διοργανώτρια αρχή κατέβασε… ρολά και κανένα παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί, με τους Πειραιώτες να επιστρέφουν άμεσα στη χώρα μας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ