23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ψάχνει τρόπο να επιστρέψει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε για την αναβολή των αγώνων της Ευρωλίγκας αφότου έφθασε στο Βερολίνο και πλέον αναζητεί τρόπο να επιστρέψει, το δυνατόν συντομότερα.

Η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου δεν πρόλαβε να ενημερώσει τους «ερυθρολεύκους» πριν αναχωρήσουν για τη γερμανική πρωτεύουσα, όπως συνέβη με τον Παναθηναϊκό. Το αποτέλεσμα ήταν οι Πειραιώτες να ενημερωθούν για τις εξελίξεις μετά την άφιξή τους στη Γερμανία, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή (13/03, 21.45) ο εκτός έδρας αγώνας τους με την Αρμάνι Μιλάνο.

Πλέον, στον Ολυμπιακό αναζητούν τρόπο για να επιστρέψουν στην Ελλάδα όσο το δυνατόν πιο άμεσα, ακόμα και εντός της ημέρας. Η ταλαιπωρία είναι ήδη μεγάλη και παίκτες και τεχνική ηγεσία, που μετέβησαν χωρίς λόγο στο Βερολίνο, ενώ παραμένει η ανησυχία για την εξάπλωση του κορονοϊού και τον κίνδυνο για την υγεία τους. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που μέλη της αποστολής πραγματοποίησαν το ταξίδι με μάσκες, αλλά και γάντια στα χέρια (δείτε, εδώ, σχετικές φωτογραφίες).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ