19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Σάκοτα η κορυφαία πεντάδα του BCL (vids+pics)

Στην καλύτερη πεντάδα της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League συμπεριλήφθηκε και ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα.

Η «Ένωση» ήρθε ισόπαλη με τη Στρασμπούρ στο «Rhenus Sport» κι έτσι, έχοντας κερδίζει με διαφορά 9π. στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, εξασφάλισε την πρόκρισή της στο φετινό Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην έδρα της. Ο 31χρονος φόργουορντ, αν και τραυματίστηκε στο μάτι κατά τη διάρκεια του ματς, έβαλε δύο καθοριστικά τρίποντα και συνολικά 12π., ενώ είχε ακόμα πέντε ριμπάουντ και μία ασίστ σε 26.56’.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ymAWXS-Vw1o

Στο πρώτο παιχνίδι, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, είχε επίσης 12π., μαζί με εφτά ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, αλλά κι ένα λάθος, σε 22.01’.

https://www.instagram.com/p/Bg3_1RAjS-1/?utm_source=ig_embed

Ο Ντούσαν Σάκοτα κέρδισε θέση στην κορυφαία πεντάδα μαζί με τον Τζέραλντ Ρόμπινσον της Μονακό, τον Τζάστιν Σίαρς της Λούντβιγκσμπουργκ και τους Όβι Σόκο και Κλέβιν Χάνα της Μούρθια. Και οι τρεις ομάδες «τσέκαραν» το εισιτήριό τους για το Φάιναλ Φορ και αποτελούν πιθανούς αντιπάλους των «κιτρινόμαυρων» στα ημιτελικά (η κλήρωση θα γίνει μετά το Πάσχα, επί αθηναϊκού εδάφους).

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ