23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τα έβαλε με… ένα μάτι ο Σάκοτα (pics)

Ήταν τόσο μεγάλο το πάθος του Ντούσαν Σάκοτα στο δεύτερο προημιτελικό με τη Στρασμπούρ, στο «Rhenus Sport», που δεν τον επηρέασε ούτε στο ελάχιστο ο τραυματισμός του στο μάτι.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, παρότι χτύπησε στο δεξί μάτι και αντιμετώπισε προβλήματα όρασης, συνέχισε κανονικά και μάλιστα έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα, με τα οποία έγειρε την πλάστιγγα της πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League προς την «Ένωση». Ο 31χρονος φόργουορντ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις επί γαλλικού εδάφους, οι οποίες έδειξαν πως υπέστη τραυματική πλήξη κερατοειδούς δεξιού οφθαλμού, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται μετά την επιστροφή της «κιτρινόμαυρης» αποστολής στην πρωτεύουσα.

Η ανακοίνωση: «Άτυχος στάθηκε ο Ντούσαν Σάκοτα στη διάρκεια της αναμέτρησης με Στρασμπούρ. Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» τραυματίστηκε από χτύπημα αντιπάλου, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται. Ο Ντούσαν υπέστη τραυματική πλήξη (αμυχή) κερατοειδούς δεξιού οφθαλμού. Βρίσκεται υπό αντιβιοτική και αναλγητική αγωγή και ο οφθαλμός είναι μόνιμα «ταμποναρισμένος». Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από εξειδικευμένο ιατρό (οφθαλμίατρο) με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα. Η αποστολή της Κυπελλούχου Ελλάδος αναχώρησε πριν από λίγο από Στρασβούργο και αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 17:25 μέσω Φρανκφούρτης».

Η φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με σχόλιο «Κανένα φάουλ»...

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ