23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με οδηγό τον Ζήση η Μπανταλόνα (vids)

Μπανταλόνα, Μανρέσα και Ρεάλ Μπέτις ήταν οι νικήτριες των πρώτων αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα το μεσημέρι. Η Μπανταλόνα με τον Νίκο Ζήση σε πολύ καλή μέρα επικράτησε της Μούρθια του Λαρεντζάκη 104-93, η Γκραν Κανάρια του Γιάννη Μπουρούση ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ρεάλ Μπέτις και η Μπασκόνια ηττήθηκε στο σπίτι της από την Μανρέσα. Όλα αυτά στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Liga Endesa.

ACB Photo / D. Grau

Μπανταλόνα-Μούρθια 104-93

Η Μπανταλόνα χρειάστηκε ένα δεκάλεπτο για να βρει το ρυθμό της και να πάρει τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στη Μούρθια. Ο Νίκος Ζήσης ήταν εκεί για να καθοδηγήσει την ομάδα, αλλά και να βοηθήσει επιθετικά, αφήνοντας τον πρώτο ρόλο στο κομμάτι αυτό στο δίδυμο των Σλοβένων: Πρέπελιτς και Όμιτς σημείωσαν 31 και 27 πόντους αντίστοιχα. Ο Έλληνας γκαρντ είχε 14 πόντους με 7/10 και έξι ασίστ σε 21'53''. Απέναντί του ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος άφησε το παιχνίδι με τρεις πόντους σε 11'58'' στο παρκέ.

Ρεάλ Μπέτις-Γκραν Κανάρια 82-81

Η Ρεάλ Μπέτις από τις ομάδες που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας στην Ισπανία επικράτησε της Γκραν Κανάρια των Μπουρούση - Κατσικάρη με 82-81 σε έναν αγώνα που ήταν ντέρμπι ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Νιάνγκ και Σλότερ είχαν 15 και 14 πόντους αντίστοιχα για τους γηπεδούχους. Ο Χάρπερ σημείωσε 21 για την Γκραν Κανάρια. Ο Γιάννης Μπουρούσης σε 15'54'' είχε έξι πόντους και τέσσερα ριμπάουντ.

 

Μπασκόνια - Μανρέσα 79-80

Μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα, η Μπασκόνια επέστρεψε στις ήττες και μάλιστα εντός έδρας και από μια ομάδα που βρίσκεται κάτω από τη μέση της κατάταξης στην Ισπανία. Ηττήθκε από τη Μανρέσα με τον Τούλσον να βάζει την υπογραφή του στη νίκη με εύστοχες ελεύθερες βολές στο φινάλε. Κράβις και Τσέτκοβιτς σημείωσαν από 16 πόντους για τους νικητές, ο Τούλσον πρόσθεσε 13. Για τους Βάσκους Σιλντς και Στάουκας είχαν από 14 πόντους, Τζάνινγκ και Έρικ από 13.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ