21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με Ντούβνιακ και Ελ Αμίν ο Χέντερσον

Κάτοικος Ουγγαρίας γίνεται ο Εσιάν Χέντερσον, καθώς συμφώνησε με τη Σόπρον, όπου θα συναντήσει αρκετούς... παλιούς μας γνώριμους.

Παίκτης της ουγγρικής Σόπρον είναι, πλέον, ο Εσιάν Χέντερσον. Ο Αμερικανός φόργουορντ, για τον οποίο σήμερα (19/1) έγινε γνωστή η αποχώρησή του από τον Πανιώνιο, βρήκε άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον εν λόγω σύλλογο να έχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης στο ρόστερ του, αφού τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας, έχοντας ακόμη 11 αγωνιστικές για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο Χέντερσον, πάντως, θα βρει μπροστά του παίκτες με τους οποίους θα έχει να μοιραστεί μπόλικες ιστορίες από τη Stoiximan.gr Basket League, καθώς στη Σόπρον βρίσκονται επίσης ο Ούρος Ντούβνιακ, που έχει φορέσει τις φανέλες του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου, του Ρεθύμνου και της Κηφισιάς, καθώς και ο Μοχάμεντ Ελ Αμίν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Πατρών, την Κηφισιά και την Κύμη. Στη Σόπρον παίζει και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Σλοβενίας, Σάσα Ζάγκορατς.

Ο 32χρονος «άσσος», στα 12 παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί με τους «κυανέρυθρους», σημείωσε κατά μέσο όρο 6.8 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά αγώνα.

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ