22.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Με Ναούμη για το πρεστίζ η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ουσιαστικά έχει αποχαιρετίσει την Α2, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να υπάρξει αξιοπρέπεια και ανταγνωισμός μέχρι τέλους.
Ξέρουν ότι έγινε προσπάθεια και ότι η ατυχία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άσχημη έκβασή της. Τα προβλήματα τραυματισμών έπληξαν... μαζικά την ομάδα της Λάρσιας με σημαντικότερο ίσως αυτό του Σωκράτη Ναούμη.
Ενα ματς πρόλαβε να παίξει, στην πρεμιέρα με το Περιστέρι όπου και τραυματίστηκε, ο 20χρονος γκαρντ πάνω στον οποίο είχαν επενδυθεί πολλά στην ΑΕΛ. Υπήρξε επιμονή για να αποκτηθεί με δανεισμό από τον Απόλλωνα Πάτρας, εκεί όπου έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο αλλά δεν υπήρχε διάθεση να χρησιμοποιηθούν νέοι παίκτες, η συμφωνία ολοκληρώθηκε αλλά ο τραυματισμός άλλαξε τα σχέδια όλων.
Ο Ναούμης επέστρεψε στην δράση το περασμένο Σάββατο στην εκτός έδρας ήττα από την Καστοριά με 101-90 και παρά την πολύμηνη απραξία σκόραρε 19 πόντους, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μάλιστα αφού στην αντίπαλη ομάδα αγωνίζεται ο αδελφός του Αποστόλης, δείχνοντας πόσα πολλά στερήθηκε η ομάδα της Λάρισας στο διάστημα της απουσίας του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ