16.9 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Με Λώρενς και Παπαντωνίου θωρακίζει την περιφέρεια ο Ιωνικός

Με τον Στιβ Μπαρτ να στέλνει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του σφραγίζοντας την συμφωνία που είχε αποκαλύψει το basketa.gr, ο Ιωνικός συνεχίζει την θωράκιση της περιφερειακής του γραμμής με τους Γιουτζίν Λόρενς και Νώντα Παπαντωνίου να είναι οι δύο επόμενοι παίκτες στην σειρά.

Ο 33χρονος Λόρενς προορίζεται για την οργάνωση του παιχνιδιού, προερχόμενο από μια πολύ θετική σεζόν, την τρίτη του, με τη Νίμπουρκ στην Τσεχία και στο BCL όπου αγωνιζόταν κατά μέσο όρο 25,6 λεπτά, σκόραρε 10 πόντους και, κυρίως, μοίραζε 5,6 ασίστ ανά αγώνα.

Είναι παίκτης με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία και έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και στην Γερμανία με την Βόννη από το 2014 μέχρι το 2016, οπότε και μετακόμισε στην Νίμπουρκ.

Ο Στέργιος Κουφός έχει επιλέξει και τον παρτενέρ του για τα... οργανωτικά θέματα του παιχνιδιού του Ιωνικού, τον Νώντα Παπαντωνίου. Προερχόμενος κι αυτός από μια πολύ ουσιαστική σεζόν με τον Πανιώνιο, όπου ήταν από τους πρωταγωνιστές της εν τέλει άνετης παραμονής του, ο 29χρονος παίκτης έχει τα στοιχεία που θέλει να βάλει στην ομάδα ο κόουτς.

Οι δύο περιπτώσεις αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις και με δεδομένη την επιθυμία του Κουφού, είναι μεγάλες οι πιθανότητες να φτάσουν στο αίσιο τέλος.

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ