20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με Κουφό η νέα εποχή του Ιωνικού!

Το πρώτο... νέο ξεκίνημα του Ιωνικού, με την άνοδό του πέρυσι στην Basket League δεν έμελλε να συνδυαστεί με την παρουσία του Στέργιου Κουφού, αφού η συνεργασία λύθηκε πρόωρα, μετά από ήττα στο κύπελλο. Το δεύτερο όμως, που επίκειται ως Ιωνικός 1965 μετά την σημερινή ημέρα που τα είχε όλα, με αποβολή του από τον ΕΣΑΚΕ κατόπιν εντολή της ΕΕΑ στο συμβούλιο που παρουσιάστηκε η νέα του εκδοχή, θα έχει και πάλι τον Κουφό στον πάγκο.

Οι άνθρωποι που "τρέχουν" το εγχείρημα το οποίο και προφανώς δεν άρχισε σήμερα, έχουν όχι απλά ξεχωρίσει τον Ελληνα προπονητή μεταξύ των υποψηφίων, αλλά έχουν ήδη δώσει τα χέρια μαζί του. Το πλάνο που έχουν κατά νου, για ουσιαστική συμμετοχή ανερχόμενων Ελλήνων παικτών αλλά και Αμερικανών με την ίδια φιλοδοξία και δίψα, θεωρείται ότι μπορεί ο Κουφός να το υπηρετήσει καλύτερα από κάθε άλλον και ήδη του έχει εκτεθεί και του έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον.

Στον Ιωνικό μπορεί οι άμεσες προτεραιότητες να είναι άλλες, μετά την συμφωνία που ήδη επιτεύχθηκε με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στου οποίου την θέση θα παίξει στην Basket League, να πρέπει να ετοιμαστεί ο φάκελος που θα κατατεθεί για την διεκδίκηση της άδειας συμμετοχής, όμως, ταυτόχρονα "τρέχει" και η δημιουργία της ομάδας. Θεωρούν όλοι ότι η συμμετοχή είναι δεδομένη και θέλουν έγκαιρα να είναι έτοιμη και η ομάδα για να αρχίσει προετοιμασία στην ώρα τηε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ