16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με είκοσι παίκτριες ξεκινάει για Α2 η Νίκη Βόλου

Στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Νίκης Βόλου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στην Α2 Γυναικών.

Ο κόουτς Νίκος Γαλανάκης κάλεσε είκοσι παίκτριες στην πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2020-2021, που θα βρει και πάλι την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες. Πρόκειται για τις εξής: Λαμπρινή Αγαπιώτου, Εβελίνα Αλεξίου, Ιωάννα Αρτεμισίου, Σταυρούλα Βαΐτση, Μαρία Γεροκώστα, Ευτυχία Δεληγιάννη, Ισαβέλλα Ζουμπούλη, Έλλη Καλαμίδα, Έλλη Κατσιοπούλου, Άννα-Μαρία Κόπανου, Ευαγγελία Κωστούλα, Ελισάβετ Ντέγκα, Ευαγγελία Μπράχου, Ελένη Παρασχάκη, Χαρά Πασχαλίδη, Μαριλίτα Ράπτη, Λία Σαρακατσάνη, Κατερίνα Στρίγκου, Ιωάννα Τότση και Ανδρομάχη Τότση.

Η ανακοίνωση: «Τη Δευτέρα 24/08/2020 ξεκινάει η χρονιά για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, μια χρονιά γεμάτη στόχους και όνειρα μετά την επίτευξη της ανόδου της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Ιωνίας και δυστυχώς λόγω των συνθηκών που επικρατούν δεν θα μπορέσει να γίνει με παρουσία κόσμου.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας, καθώς και σε όλες τις ομάδες που ξεκινούν αυτήν την πραγματικά δύσκολη χρονιά, να υπάρχει υγεία εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Νίκη Βόλου WBC. Μια ομάδα-Μία οικογένεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ