14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με διπλό Παπανικολάου και Τόμας το Τοπ 10 της Euroleague (vid)

Με άρωμα ελλάδας και πολλά καρφώματα το Τοπ 10 της 24ης αγωνιστικής Euroleague. 

Στη θέση νούμερο 10, ο Κώστας Παπανικολάου, με το στοπ στον Μάικ Τζέιμς. Στο νούμερο 9, το νικητήριο καλάθι της Μακάμπι στον αγώνα με τη Φενέρ, από την πάσα του Άντζελο Καλοϊάρο και το τελείωμα του Οθέλο Χάντερ. Στη θέση νούμερο 8, ο Ντεσόν Τόμας με το buzzer beater τρίποντο του πρώτου ημιχρόνου από το κέντρο του γηπέδου, για να ακολουθήσει στο νούμερο 7, μια ακόμα φάση από τον Κώστα Παπανικολάου, αυτή τη φορά επιθετικής φύσεως. Μένοντας στο ίδιο παιχνίδι, τη θέση νούμερο 6 κατέλαβε ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, με το coast to coast και το κάρφωμα. 

Στο 5, βρίσκουμε τη συνεργασία των Μάλκολμ Τόμας και Ντέρικ Γουίλιαμς, που κατέληξε επίσης σε κάρφωμα. Πίσω στο ΣΕΦ, για το νούμερο 4 και την τάπα που χάρισε ένας παλιός γνώριμος σε αυτά τα λημέρια, ο Κάιλ Χάινς, στον Μπράντον Πολ που βγήκε στον αιφνιδιασμό. Η 3η θέση ανήκει στους Σεμάζι Κρίστον και Τορνίκε Σενγκέλια, με τον πρώτο να "σερβίρει" την μπάλα και τον δεύτερο να "ίπταται" και να καρφώνει εντυπωσιακά. Το νούμερο 2 ανήκει δικαιωματικά στον Ματίας Λεσόρτ, που φιλοδώρησε τον Λαμπιρί με μία αυτοκρατορική τάπα. 

Τέλος, την κορυφή κατέκτησε ο Ντένι Αβντίγια της Μακάμπι, παίρνοντας τα βήματα και καρφώνοντας δυνατά και με το ένα χέρι, μπροστά στον Τζίτζι Ντατόμε

Απολαύστε ξανά το όμορφο θέαμα. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ