21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με απουσίες ο Ολυμπιακός Βόλου

Σε εντατικό ρυθμό, αλλά και με απουσίες, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Αθηναϊκό.

Στο κλειστό της Εργάνης δοκιμάζεται τη Δευτέρα (08/01, 18.00) το μαγνησιακό συγκρότημα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, με τις προπονήσεις του να εξελίσσονται με αμείωτη ένταση στο ΕΑΚ Βόλου. O Μιχάλης Καπουρνιώτης δεν έχει στη διάθεσή του την Κιάρα Άντριους η οποία μετέβη στις ΗΠΑ για τις Εορτές και θα επιστρέψει στη χώρα μας την Πέμπτη (04/01) και την τραυματία Ραφαέλα Σουλτάνη, η οποία υπέστη θλάση και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ υποβάλλεται παράλληλα σε καθημερινές θεραπείες από το φυσικοθεραπευτή Κώστα Καίδη, μετά τις οδηγίες του γιατρού Γιώργου Βαβέτση. Αμφότερες, πάντως, αναμένεται να παίξουν απέναντι στο συγκρότημα του Βύρωνα.

Την αποθεραπεία της συνεχίζει, από την πλευρά της, και η Χαρούλα Ντελή. Από την άλλη, η νεοαποκτηθείσα Σερίς Ουίλιαμς όπως και η Άνα Ταντουρόφσκα βρίσκονται στο Βόλο και παίρνουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της: «Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί τη Διοίκηση του ΑΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τη συναίνεσή του στην αλλαγή ημέρας του μεταξύ μας αγώνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας ώστε να καταστεί δυνατή η παρακολούθηση του FINAL 4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, στο οποίο συμμετέχει η ανδρική μας ομάδα και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ