19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μεσσήνιος ο Αντετοκούνμπο! (pic)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε γίνει ο πρώτος μπασκετικός της... γειτονιάς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακολούθησε. Ο Greek Freak έκανε την πρώτη του μεγάλη επένδυση επί ελληνικού εδάφους: Αγόρασε δύο βίλες στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Costa Navarino και στην... γειτονιά Rolling Greens.

Το Costa Navarino έχει δημιουργήσει άλλη δυναμική στην περιοχή, γνωστοί αθλητές από πολλά σημεία του κόσμου το προτιμούν για ήσυχες και διακριτικές διακοπές και οι 43 βίλες που χτίστηκαν στην περιοχή προσέλκυσαν άμεσα το ενδιαφέρον πολλών. Ανάμεσά τους βρέθηκε και η οικογένεια Αντετοκούνμπο που αγόρασε δύο βίλες που θα παραδοθούν όπως εκτιμάται στις αρχές του 2023. Όλες οι βίλες έχουν ήδη πωληθεί! Για να έχετε και μια μικρή ιδέα, είναι κάπως έτσι:

Εννοείται πως η κάθε βίλα έχει όλες τις ανέσεις: Πισίνα, μεγάλο οικόπεδο, κυμαίνονται από 235 ως 295 τ.μ., θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και γήπεδο γκολφ υψηλών προδιαγραφών σε απόσταση αναπνοής (The Dunes Course). Mε το καλό και να τις χαρεί όλη η οικογένεια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ