23.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μενεγκίν: Για πάντα 11! (vid)

Η Αρμάνι Μιλάνο ετοιμάζει μια ξεχωριστή βραδιά για έναν παίκτη που έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα στην ομάδα και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου, στο ημίχρονο του αγώνα Ολίμπια Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 11 που φορούσε ο Μενεγκίν.

"Είναι τιμή για την ομάδα που έχουμε την ευκαιρία να τιμήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές της ιστορίας μας, έναν αθλητή που έδωσε τόσα πολλά στο ιταλικό μπάσκετ και όχι μόνο στο Μιλάνο, έναν άνθρωπο που ήταν πρότυπο για το ομαδικό του πνεύμα, την περηφάνεια και την καρδιά, στοιχεία που πάντα ξεχώριζαν και αγαπούσαν οι φίλαθλοι ", τόνισε ο πρόεδρος Πανταλέο Ντελ΄Όρο για να προσθέσει: "Είναι καθήκον μας να τον τιμήσουμε για όλα όσα εκπροσωπεί και μαζί μεγάλη χαρά για εμάς".

Ο Ντίνο Μενεγκίν δήλωσε έκπληκτος για την απόφαση αυτή: "Ήταν μεγάλη έκπληξη. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Τζιόρτζιο Αρμάνι, τον πρόεδρο της ομάδας, τον προπονητή Έτορε Μεσίνα και όλο το σύλλογο.  Το να ξέρω πως η φανέλα με το νούμερο 11 θα αποσυρθεί είναι ένα προνόμιο το οποίο βιώνουν ελάχιστοι και είναι μεγάλη τιμή. Είναι μια τιμή που ανήκει σε όλους τους συμπαίκτες μου".

Είναι η μόλις τρίτη φανέλα που αποσύρει η Ολίμπια Μιλάνο με τά το 18 του Άρθουρ Κένεντι και το 8 του Μάικ Ντ' Αντόνι. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ