22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μεγάλο κόλπο του Προμηθέα Χαλανδρίου με Ιωάννου

Μια νέα αρχή στην πορεία του θέλει να κάνει ο Στέλιος Ιωάννου, ο οποίος επιστρέφει στη δράση, για να αγωνιστεί στην Γ' ΕΣΚΑ με τον Προμηθέα Χαλανδρίου, και να τον οδηγήσει σε μονοπάτια πρωταθλητισμού.

Ο 32χρονος φόργουορντ, με τις σπουδαίες μπασκετικές παραστάσεις, ήταν εξαιρετικός στον Δούκα και στην Α2 την σεζόν 2017-2018, έχοντας 12,1 πόντους και 4,5 ριμπάουντ, και σίγουρα αποτελεί πολυτέλεια στο να αγωνιστεί σε μια τέτοια κατηγορία.

Αναλυτικά :

«Η Διοίκηση του Προμηθέα Χαλανδρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία του σωματείου μας με τον Στέλιο Ιωάννου, ο οποίος και θα ενισχύσει την αντρική ομάδα μας στην προσπάθεια της να επιτύχει την άνοδο στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ ΕΣΚΑ.

Η χαρά μας είναι τεράστια διότι με συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε να πείσουμε έναν αθλητή εγνωσμένου κύρους (με θητεία στον Πανιώνιο, τον Ηλυσιακού, τον ΚΑΟΔ Δράμας, το Δούκα, τον Πανελευσινιακο κλπ ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε -μεταξύ άλλων- και στην Α1 Εθνική Κατηγορία έχοντας επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις) να εμπιστευτεί το πλάνο μας και να συστρατευθεί μαζί μας βάζοντας το δικό του ξεχωριστό λιθαράκι για την υλοποίηση του. Μένει πλέον να αφήσουμε τον κόουτς Ταμπάκη να οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αξίζει υλοποιώντας το πλάνο που έχει σχεδιάσει! Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε ότι η αρχή θα γίνει την φετινή περίοδο!

Στέλιο κάλως ήρθες!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ