21.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Προμηθέας Χαλανδρίου : Αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις ο Ταμπάκης (pic)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχώρησε από τον Προμηθέα Χαλανδρίου ο Φίλιππος Ταμπάκης.

Ο έμπειρος προπονητής βρέθηκε τα τρία τελευταία χρόνια στην ομάδα, βοηθώντας την να βρεθεί στην Β' ΕΣΚΑ, και μέσω της προσωπικής του σελίδας ανέφερε πως αποχωρεί αφήνοντας πίσω μόνο φίλους.

Αναλυτικά έγραψε : «Έφτασε η ώρα της αποχώρησης μου από τον Προμηθέα Χαλανδρίου, όπου πέρασα τα τελευταία 3 και κάτι χρόνια. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να νιώθεις ότι φεύγεις από κάπου, έχοντας μόνο φίλους.
Με τους αθλητές μου είχαμε μια άριστη σχέση και μια πολύ παραγωγική συνεργασία. θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς όλους, που στάθηκαν δίπλα μου, στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα.
Ιδιαίτερη μνεία στην παρέα που "τράβηξε" το κουπί, εκείνες τις δύσκολες νύχτες.
Ο Χρήστος Ανδριάς, με εμπιστεύτηκε, δεν παρενέβη ποτέ στο έργο μου και τήρησε όλες τις συμφωνίες με αθλητές και staff στο ακέραιο. Τι άλλο να ζητήσω από αθλητικό παράγοντα.
Ο Αντώνης ο Σταθακόπουλος, είχε μια λύση για όλα, πριν καν προκύψει το πρόβλημα. Εκπληκτική συνεργασία και έφορος που θα ήθελε κάθε σύλλογος.
Τέλος ο Δημήτρης Κόρβινγκτον στη θέση του team manager (πολυτέλεια για κάθε ερασιτεχνική ομάδα) ήταν εκεί όλες τις στιγμές που έπρεπε, για να στηρίξει και να βοηθήσει σε όλες τις δύσκολες αποφάσεις.
Πρώτα φίλοι κι έπειτα συνεργάτες. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.
Να είστε όλοι καλά και εύχομαι να τα ξαναπούμε στα παρκέ...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ