23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μεγάλη επιστροφή για τον Μπέβερλι

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Πάτρικ Μπέβερλι μετά από έξι μήνες. Ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο μηνίσκο τον περασμένο Νοέμβρη και η αρχική εκτίμηση των γιατρών ήταν πως θα έμενε εκτός για εννέα ολόκληρους μήνες. Ο πόιντ γκαρντ των Κλίπερς όμως, φαίνεται πως κατάφερε να ξεπεράσει πιο γρήγορα τον τραυματισμό του και να επιστρέψει δριμύτερος στα αγωνιστικά του καθήκοντα.

 

 «Η ανάρρωσή του ήταν αξιοσημείωτη και του έχω επιτρέψει να επιστρέψει στα αγωνιστικά του καθήκοντα. Η γρήγορη ανάρρωσή του είναι αποτέλεσμα της υπακοής που έδειξε ο Πάτρικ καθ’ όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας» , δήλωσε ο γιατρός που ήταν υπεύθυνος για το πρόγραμμα ανάρρωσης του Μπέβερλι.

 

Οι Κλίπερς από τη μεριά τους, μιλούν για σενάριο επέκτασης του συμβολαίου του Μπέβερλι, τον οποίο απέκτησαν τον περασμένο Ιούνιο από του Χιούστον Ρόκετς, μιας και ο Αμερικανός σε μόλις 11 παιχνίδια στην αρχή της σεζόν, είχε μέσο όρο 12,9 πόντους, 3 ασιστ και 3 ριμπάουντ, μέχρι ο τραυματισμός του να του στερήσει το υπόλοιπο της σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ