18.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μαυροκεφαλίδης: “Όλη η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά” (vid)

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έκλεψε την παράσταση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σημείωσε 26 πόντους σε 25' στο παρκέ και βοήθησε τον Προμηθέα Πάτρας να φτάσει στη νίκη - πρόκριση απέναντι στο Περιστέρι. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο ίδιος έδειξε προς τη συνολική δουλειά που έγινε από τους Αχαιούς.

"Δεν ήμουν εγώ... Ήταν όλη η ομάδα και είναι ξεκάθαρο αυτό. Μπορεί να βρίσκεσαι στη μέρα σου καμιά φορά, αλλά το γεγονός ότι το Περιστέρι σημείωσε 61 πόντους εκ των οποίων οι δώδεκα ήταν από βολές δείχνει τη δουλειά που κάναμε στην άμυνα. Κάναμε φανταστική ομαδική δουλειά. Σίγουρα είναι και θέμα δίψας... Η Πάτρα διψάει για διακρίσεις και μπάσκετ, ο Προμηθέας διψάει... Είναι μια ομάδα που χτίζει κάτι καινούριο, κάτι καλό".

Ο Μαυροκεφαλίδης τόνισε πως το ίδιο μετρούν σε έναν τελικό και οι λεπτομέρειες και ο Προμηθέας θα είναι πολύ προσεκτικός. Στην υποθετική ερώτηση που του έγινε για έναν τελικό απέναντι στην ΑΕΚ (αγωνίζεται στον ημιτελικό με τον Διαγόρα) απάντησε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: "Μέχρι την Κυριακή έχουμε να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε. Να δούμε ποια είναι τα ατού των αντιπάλων μας και πως πρέπει να παίξουμε. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα γίνει ένας καλός τελικός".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ