15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο ΠΣΑΚ θέλει πρωτάθλημα!

Την διαφωνία του για την άμεση λήξη του πρωταθλήματος εξέφρασε ο ΠΣΑΚ, με το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών να εκφράζει διάθεση να παίξει και τους καλοκαιρινούς μήνες αν έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Ο ΠΣΑΚ λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του για διασφάλιση των αμοιβών των αθλητών δίνει συνέχεια, μετά και την πρόθεση των ΚΑΕ να πληρώσουν δεδουλευμένα μέχρι 13/3 και μετά... τέλος. Βέβαια με όσα συμβαίνουν στον πλανήτη η ανακοίνωση σηκώνει πολλή συζήτηση... Και δεδομένου του ότι οι ΚΑΕ πλέον είναι σε αναστολή λειτουργίας βάσει του νόμου για τις εταιρίες που έκλεισαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ακέραιη παραμένει η στάση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, σχετικά με το μέλλον του εφετινού του πρωταθλήματος.

Ο ΠΣΑΚ διαφωνεί με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League και επιθυμεί να ολοκληρωθεί κανονικά, όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και είμαστε όλοι ασφαλείς.

Με την υπάρχουσα κατάσταση, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν αγώνες διότι προέχει η υγεία, όμως, είμαστε διατεθειμένοι αν χρειαστεί, να παίξουμε ακόμη και τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Αν τα πράγματα συνεχιστούν ως έχουν ή χειροτερέψουν, είμαστε στη διάθεση όλων για νέες συζητήσεις και αποφάσεις.

Όλα τα μέλη είμαστε ενωμένα για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Δεν είμαστε «οικογένεια» μόνον στις επιτυχίες αλλά και στις δύσκολες στιγμές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ