23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Ματιές» σε Σάστρε η Ρεάλ

Μπορεί το κλίμα στη Ρεάλ να είναι ιδανικό μετά το «μπρέικ» στο ΟΑΚΑ, αλλά στη «Βασίλισσα» συνεχίζουν να σκέφτονται και την ενίσχυση για την επόμενη σεζόν, αφού σύμφωνα με εγχώρια Μέσα ο αντικταστάτης του Ρούντι Φερνάντεθ μπορεί να είναι ο Χοάν Σάστρε.

Πολλά ακούστηκαν στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ντροπιαστική ήττα του Game 1 των playoffs της Ευρωλίγκα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το Radio Esport, μάλιστα, αποκάλυψε πως οι άνθρωποί της σκέφτονται έντονα την απομάκρυνση του Ρούντι Φερνάντεθ, ύστερα από επτά συναπτά χρόνια με την φανέλα της και, παρά το ιδιαίτερο πάθος που έδειξε ο Ισπανός φόργουορντ στο Game 2 και το μεγάλο «διπλό» της ομάδας του, θέλοντας ενδεχομένως να απαντήσει σε αυτές τις φήμες, φαίνεται πως οι σκέψεις για τον ίδιο δεν έχουν σταματήσει, ειδικά εάν στην πρόταση του επόμενου συμβολαίου που θα του κατατεθεί, δεν αποδεχθεί μικρότερες απολαβές.

Το ίδιο Μέσο Ενημέρωσης, λοιπόν, αποκαλύπτει σε αυτή την περίπτωση πως ο Χοάν Σάστρε βρίσκεται στο «στόχαστρο» των «Μερένχες» για την αντικατάσταση του Ρούντι. Ο «άσος» της Βαλένθια έχει αφήσει καλές εντυπώσεις με τις τελευταίες του χρονιές, κατακτώντας πέρυσι το πρωτάθλημα με τις «Νυχτερίδες» και αγωνιζόμενος φέτος στην Ευρωλίγκα, έχοντας κατά μέσο όρο 5.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και δύο ασίστ ανά αγώνα. Στη Liga Endesa, παράλληλα, μετρά 6.8 πόντους και 2.3 ριμπάουντ. 

Για να προχωρήσει η περίπτωσή του, όμως, πρέπει πρώτα να απομακρυνθεί ο Ρούντι. Κι αυτό, εφόσον ο τελευταίος δε δεχθεί το καλοκαίρι μείωση αποδοχών. Η ιστορία αυτή, λοιπόν, έχει αρκετά ακόμη επεισόδια μπροστά της...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ