18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ματαλών απομακρύνεται…πλησιάζει ο Τζακόπουλος

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται να υπάρχει στην περίπτωση του Μάριου Ματαλών, και ενώ πριν από λίγες ημέρες το ρεπορτάζ τον έφερνε πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Απόλλωνα και στην Πάτρα, η συγκεκριμένη συμφωνία δεν δείχνει να προχωράει.

Έτσι, στο προσκήνιο για τους «μελανόλευκους» βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος, ο οποίος διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα που θέλει ο Κώστας Δελέγκος, ενώ την σεζόν 2014-2015 είχε αγωνιστεί στην Πάτρα, και τον Προμηθέα, βοηθώντας τον να κερδίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο από τον δεύτερο όμιλο της Β' Εθνικής. Ακολούθησε μια σεζόν στην Γερμανία, για να αγωνιστεί για δυο χρονιές στον Χολαργό, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Basket League την σεζόν 2017-2018, ενώ ουσιαστικά το ίδιο έγινε και με την Καστοριά, όπου με 5,1 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ είχε συνεισφορά ώστε η ομάδα της Μακεδονίας να τερματίσει στην 3η θέση του περσινού πρωταθλήματος της Α2.

Τις επόμενες ημέρες, και άμεσα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ώστε ο Απόλλωνας να ενισχυθεί στην θέση του πλέι μέικερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ