19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τα τυπικά για Ματαλών, πήρε και Κούτρα ο Απόλλων

Ο Μάριος Ματαλών είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ερμή Αγιάς, αλλά η άνοδος της Θεσσαλικής ομάδας στην Basket League, μέσω της διαδικασίας της wild card, έφερε τον έμπειρο γκαρντ να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος βρίσκεται και πάλι στην Πάτρα.

Ο 30χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την Ραμάτ Γκαν έχοντας 7,2 πόντους και 3,3 ασίστ σε 21 παιχνίδια, ενώ μια σεζόν πριν είχε βρεθεί στον Απόλλωνα, με τον οποίο έφτασε ως τον τελικό των πλέι οφς, ενώ μια σεζόν πριν είχε κερδίσει το πρωτάθλημα της Α2 με τον Πανιώνιο. Πλέον, οι δυο πλευρές έχουν ουσιαστικά δώσει τα χέρια, με τα τυπικά να απομένουν ώστε να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Ο Χρήστος Κούτρας από την πλευρά του αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στο Παγκράτι και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, και την περσινή σεζόν ανέβασε την απόδοση του, έχοντας 3,7 πόντους  και 13 εύστοχα τρίποντα σε 30 παιχνίδια. Πλέον, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον Απόλλωνα, όντας έτοιμος για το παραπάνω βήμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ