14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μασλαρινός: «Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολη κλήρωση»

Ο Βασίλης Μασλαρινός με αφορμή την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Βαλένθια, εξέφρασε τα πρώτα συναισθήματά του για τους αντιπάλους της Εθνικής Γυναικών στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ 2021, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι γνώριζαν από την αρχή ότι θα είναι δύσκολη η κλήρωση.

Η Εθνική ομάδα Γυναικών τοποθετήθηκε στον δεύτερο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2021 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Μασλαρινός, μίλησε για την Σερβία το Μαυροβούνιο και την Ιταλία, ενώ ελπίζει να ξεκινήσει σύντομα το πρωτάθλημα στην χώρα μας ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμες οι αθλήτριες στη διοργάνωση.

«Είμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό από μόνο του αποτελεί επιτυχία. Γνωρίζαμε εξαρχής, ότι αφού βρεθήκαμε στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, θα είχαμε μπροστά μας μια δύσκολη κλήρωση. Παρόλα αυτά έχουμε εμπιστοσύνη στα κορίτσια και είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στους αγώνες. Όσον αφορά στις αντιπάλους μας η Σερβία είναι στις θέσεις των μεταλλίων τα τελευταία χρόνια και αυτό λέει πολλά. Η Ιταλία είναι παραδοσιακή δύναμη στην Ευρώπη, έχει κάνει την ανανέωσή της και πλέον διαθέτει αθλήτριες επιπέδου Ευρωλίγκα. Το Μαυροβούνιο είναι μια σκληρή ομάδα με έμπειρες αθλήτριες. Ελπίζω να λυθεί άμεσα και το πρόβλημα με την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες στο πρωτάθλημα έτσι όλες οι αθλήτριες να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το Ευρωμπάσκετ», δήλωσε ο Βασίλης Μασλαρινός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ