25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Από τη Βαλένθια ξεκινάει το «ταξίδι» της Εθνικής (pic)

Το ταξίδι της Εθνικής ομάδας Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ 2021 (17-27/6) θα ξεκινήσει από τη Βαλένθια με τα «κορίτσια» του Βασίλη Μασλαρινού να τοποθετούνται στον «απαιτητικό» δεύτερο όμιλο με την Σερβία, το Μαυροβούνιο και την Ιταλία.

Η σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Βαλένθια το πρωί της Δευτέρας (8/3) έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο της Εθνικής μας στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ 2021 και το έργο της ομάδας του Βασίλη Μασλαρινού δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Σερβία, Μαυροβούνιο και Ιταλία στον δεύτερο όμιλο.

Από την πρώτη φάση το εισιτήριο για τα προημιτελικά παίρνουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο, με το γκρουπ της Εθνικής μας να διασταυρώνεται με το πρώτο γκρουπ στο οποίο βρίσκεται η Ισπανία, η Σλοβακία, η Σουηδία και η Λευκορωσία.

Αναλυτικά οι τέσσερις όμιλοι του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2021:

Α’ Όμιλος (Βαλένθια)

1.Σουηδία

2.Λευκορωσία

3.Ισπανία

4.Σλοβακία

Β’ Όμιλος (Βαλένθια)

1.Μαυροβούνιο

2.Σερβία

3.Ιταλία

4.Ελλάδα

Γ’ Όμιλος (Στρασβούργο)

1.Βοσνία Ερζεγοβίνη

2.Σλοβενία

3.Τουρκία

4.Βέλγιο

Δ’ Όμιλος (Στρασβούργο)

1.Γαλλία

2.Ρωσία

3.Τσεχία

4.Κροατία

Να υπενθυμίσουμε ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο διάστημα 17-27 Ιουνίου στη Βαλένθια και στο Στρασβούργο με την τελική φάση να διεξάγεται στην ισπανική πόλη, καθώς είναι μια συνδιοργάνωση των ομοσπονδιών της Γαλλίας και της Ισπανίας.

Στην κλήρωση βοήθησαν οι Άννα Μοντανιάνα και Κάτι Μελέν, διεθνείς αθλήτριες που είχαν φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας της Ισπανίας και της Γαλλίας αντίστοιχα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ