15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μασλαρινός: «Έχουμε ένα ιδιαίτερο στιλ»

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Σπόρτιγκ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2020-2021, στο κλειστό της Πυλαίας, με το Βασίλη Μασλαρινό να μένει σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτριών του.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» στάθηκε μετά το τέλος στη ματς στην απουσία της Σάνον Φλούκερ, που είναι τραυματίας, ενώ ευχήθηκε περαστικά στην Άμπερ Σμιθ του Σπόρτιγκ που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ περαστικά στην Άμπερ Σμιθ του Σπόρτινγκ. Μετά τα δύο φιλικά είναι το τρίτο παιχνίδι που παίξαμε φέτος. Είναι νωρίς, αλλά δεδομένων των συνθηκών η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, βγαίνουν όσα δουλεύουμε».

Όπως πρόσθεσε: «Λόγω των ελλείψεων που έχουμε, έχουμε ένα ιδιαίτερο στιλ, όμως τα παιδιά το έχουν αφομοιώσει και προσπαθούμε με τα σκαμπανεβάσματά μας να το βγάλουμε στο παρκέ. Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα, με ενθουσιασμό θέλουμε να πάμε τα παιχνίδια σε πολλές κατοχές, να παίξουμε άμυνες σε όλο το γήπεδο και να τρέξουμε. Το παιχνίδι κρίθηκε σε δύο-τρία ξεσπάσματα που είχαμε. Κάναμε κάποια σερί και μέσα από την άμυνά μας πήραμε το παιχνίδι».

Ο αγώνας, που ήταν για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, έληξε με 66-54, με το Βασίλη Μασλαρινό να συμπληρώνει επ’ αυτού: «Όταν θα μπει και η Σάνον Φλούκερ θα προσαρμοστούμε ακόμα περισσότερο, γιατί είναι μια παίκτρια η οποία είναι πιο καλή στο "πέντε εναντίον πέντε". Νομίζω πως το 66 για αυτή την χρονική στιγμή είναι καλό και το 54 στην άμυνα είναι ένα σκορ το οποίο θα μας δίνει τη νίκη και σε μια μέτρια ημέρα».

Οι Θεσσαλονικιές θα υποδεχθούν , τώρα, τον Παναθηναϊκό στο «PAOK Sports Arena», στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών (17/10, 16.00). «Δεύτερη φορά που παίζουμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας, θα προετοιμαστούμε κι εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος», ανέφερε σχετικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Η Νουκίγια Μάγιο, από την πλευρά των παικτριών, επεσήμανε: «Ήταν μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια. Έπρεπε να παίξουμε ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού διότι έλειπε η Σάνον Φλούκερ, αλλά πιστεύω παίξαμε πολύ καλά, παίξαμε επιθετικά, ενώ ταυτόχρονα κάναμε και πολύ καλή άμυνα. Θέλω να παίξω δυνατά, να παίξω καλή άμυνα. Να κάνω το καλύτερό μου παιχνίδι σε κάθε αγώνα και να παίξω ομαδικό μπάσκετ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ